SMS-service

BEMÆRK: For modtagelse af SMS er det en forudsætning, at forsyningsadressen er kunde og får fjernvarme fra Odder Varmeværk og/eller vand fra Odder Vandværk. Se i øvrigt nedenfor.

Som forbruger hos Odder Varmeværk A.m.b.A. og Odder Vandværk A.m.b.a. er du automatisk tilmeldt vores sms-service.

Det er en gratis service, vi tilbyder alle vores forbrugere.

Hvis uheldet skulle være ude og der sker forurening, vand- eller varmebrud eller lignende i det område, hvor du bor, har vi mulighed for at udsende en sms-besked om dette.

Til- og afmelding:

Her kan du til- og afmelde flere mobiltelefonnumre. Hvis du f.eks. ejer et sommerhus eller er vicevært, kan du med fordel tilmelde et mobiltelefonnummer for forbrugsadressen.

Hvis du vil afmelde et mobiltelefonnummer kan du også fra det pågældende nummer sende en sms med teksten "AFMELD" til 1919 - det koster alm. sms-takst.

BEMÆRK: For modtagelse af SMS er det en forudsætning, at forsyningsadressen får fjernvarme fra Odder Varmeværk og/eller vand fra Odder Vandværk. Samtidig er det en forudsætning, at forsyningsadressen er direkte afregnet af Odder Varmeværk og/eller Odder Vandværk dvs. at adressen/kunden får opkrævninger, årsopgørelser mv. fra værket (og ikke betaler vand og/eller varme via f.eks. huslejen).