Driftsmedarbejder med fokus på kundeservice og grøn omstilling søges

21. oktober 2021

Driftsmedarbejder med fokus på kundeservice og grøn omstilling søges til lokal forsyningsvirksomhed i vækst

Odder Forsyningsselskab I/S Odder

JOBBET

 

Jobbet som Driftsmedarbejder med flair for god kundeservice ved Odder Forsyningsselskab I/S indebærer at du, i tæt samarbejde med andre teknikere og administrativt personale skal løse dagligdagens opgaver. Du vil i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere få det daglige ansvar for teknisk kundekontakt og rådgivning. Ansvarsområdet vil primært være fjernvarmeområdet og sekundært vandforsyningsområdet. Opgaverne vil være alsidige, og du må forvente kundekontakt, hvor rådgivning af kundernes interne fjernvarmeanlæg vil blive en del af din hverdag.

STILLINGEN

 

Der er tale om en spændende og afvekslende fuldtidsstilling i en virksomhed med 14 kollegaer som hjælper hinanden i det daglige. Vi forventer ikke nødvendigvis at du kan besidde stillingen fra dag et, da det er tænkt som en stilling du kan udvikle dig i. Du vil få en grundig oplæring med mulighed for videreudvikling i form af kurser målrettet mod dine arbejdsopgaver.

Dine arbejdsområder vil bl.a. være:

  • Analysering af forbrugsdata med henblik på at finde kunder med uhensigtsmæssigt forbrugsmønster.
  • Energirådgivning af private fjernvarmekunder med uhensigtsmæssigt forbrugsmønster.
  • Udarbejdelse af besøgsrapporter til private fjernvarmekunder
  • Fjernvarmesalg primært til potentielle kunder i det eksisterende fjernvarmeforsyningsområde
  • Medhjælp i den daglige drift af både vand og fjernvarme

KVALIFIKATIONER

  • Den uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forstiller os noget i retning af: VVS/energi-montør, smed, elektriker eller anden lignende håndværksmæssig baggrund.
  • Det er en forudsætning, at du har erfaring med funktionaliteten af private fjernvarmeanlæg.
  • Du skal have erfaring med brug af IT og være indstillet på at lære at benytte diverse IT-programmer, som SRO-anlæg m.v.

VIRKSOMHEDEN

 

Odder Forsyningsselskab I/S er drifts- og administrationsselskab for Odder Vandværk og Odder Varmeværk. Vand- og varmeværket har således fælles administration, drift, vagt, GIS og IT- systemer. Vi er 14 ansatte, der i dagligdagen arbejder tæt sammen om løsning af opgaverne. Du kommer ikke til at kede dig, da Odder Forsyningsselskab I/S er i løbende udvikling. Vores forsyningsområder udvides konstant både med stor tilgang af varme- og vandkunder, og fusion med andre forsyningsselskaber er en del af vores hverdag. Opgaverne er mange, og i dag varetager Odder Forsyningsselskab I/S administrative opgaver for flere vand- og varmeværkerne i oplandet.

Du bliver ansat i Odder Forsyningsselskab I/S som varetager den daglig drift og administration af vand- og varmeforsyning i Odder by og opland. Varmeværket leverer ca. 110.000 MWh/år til 4.800 målere, og vandværket leverer ca. 1 mio. m3/år til ca. 6.000 målere.

Jobbet som Driftsmedarbejder med flair for god kundeservice ved Odder Forsyningsselskab I/S indebærer, at du i tæt samarbejde med både teknikere og administrativt personale, skal løse mange alsidige opgaver.

PRAKTISKE FORHOLD OG KONTAKT

 

Ansøgningen samt CV skal være os i hænde senest 31. oktober 2021 kl. 07.00 og sendes via "Søg jobbet online" nedenfor. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ansættelse snarest muligt efter nærmere aftale.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Jørgen Krum, Odder Forsyningsselskab I/S på tlf. 51 53 72 09.

Arbejdsstedet vil være Skovdalsvej 8 i Odder.

Jobbet skal søges på: https://www.jobindex.dk/ansoegninger/ny/1541486?source=jobtext