Kredsløb hæver prisen på varme - Odder Varmeværk må følge trop

23. oktober 2023

Kredsløb hæver prisen på varme - Odder Varmeværk må følge trop

Kredsløb, som er leverandør af varme til Odder Varmeværk, har for 3. år i streg varslet store prisstigninger for  2024. På det variable bidrag varsler Kredsløb en stigning på ca. 26%, og på effektbidraget, som er det faste bidrag, er stigningen på ca. 33%. Denne varsling medfører, at Odder Varmeværk hæver prisen på fjernvarme.

 

Fjernvarmeprisen består af et variabelt forbrugsbidrag, der bliver afregnet i MWh, og et fast bidrag. Kredsløb varsler prisstigning på både det variable bidrag og det faste bidrag, mens Odder Varmeværks bestyrelse har valgt at fastholde prisen på de faste bidrag. Stigningen på den samlede varmeregning i hele 2024 vil være på ca. 19% for Odder Varmeværks kunder.

 

I 2024 vil Odder Varmeværks priser være:

 

 

For et standardhus beløber stigningen sig til 229,06 kr. inkl. moms om måneden, og for en standardlejlighed er stigningen på 189,83 kr. inkl. moms om måneden.

Odder Varmeværk arbejder på planer om at producere varmen lokalt og bæredygtigt. Disse fremtidsplaner skal blandt andet være med til at sikre, at Odder Varmeværk bliver uafhængig af Kredsløb. Du kan læse mere planerne ved at klikke her 

 

Beregn din prisstigning:

Du kan selv beregne, hvad prisstigningen betyder for dig:

Bor du i Odder by skal du bruge denne beregner, klik her

Bor du i Saksild, Rørt, Gylling, Ørting og Falling skal du bruge denne beregner, klik her

Du kan følge dit varmeforbrug på eForsyning - dine login-oplysninger finder du på den sidste opkrævning fra os.