SMS / Mail Service

Som kunde hos os er du automatisk tilmeldt vores sms-service.

Det er en gratis service, som vi tilbyder alle vores kunder. Det forudsætter dog, at dit telefonnummer er registreret på forsyningsadressen. Så er dit telefonnummer f.eks. hemmeligt, firmabetalt eller på anden vis tilknyttet en anden adresse, kan/skal du selv foretage tilmeldingen ved at udfylde formularen nederst på siden.

Ønsker du at modtage informationen som mail, skal du også bruge formularen.

Forud for en planlagt afbrydelse i forbindelse med evt. renovering af vores forsyningsledninger, sender vi besked til forbrugere i det berørte område. Vi sender SMS’en/mailen nogle dage før afbrydelsen og igen på selve dagen som en påmindelse. 

Hvis uheldet skulle være ude og der opstår længerevarende driftsforstyrrelser i det område, hvor du bor, vil du modtage en besked om dette. Mindre driftsforstyrrelser informerer vi om på vores hjemmeside. Ved akut opståede driftsforstyrrelser vil vi også informere på hjemmesiden først. Så oplever du driftsforstyrrelser kan du altid holde øje på vores hjemmeside, da vi så vidt muligt informerer om alle de driftsforstyrrelser vi registrerer.

Såfremt du ønsker flere mobilnumre tilmeldt vores SMS-service, kan du gøre det. Det kan f.eks. være hvis du ejer et sommerhus eller er vicevært for en ejendom. Så kan du tilmelde dit nummer på den pågældende forsyningsadresse.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage SMS-beskeder/mails fra os, kan du afmelde mobiltelefonnummer eller e-mailadresse.

//