Vil du stå i spidsen for Odder Varmeværks nye produktionsanlæg?

12. april 2024

Vil du stå i spidsen for Odder Varmeværks nye produktionsanlæg?

Er du en dygtig projektleder med teknisk baggrund, der klar til at tage føringen på en bæredygtig transformationsproces? Odder Forsyningsselskab søger en projektleder, der kan føre an på et spændende projekt: etableringen af et nyt, innovativt varmeværk!

Projektleder, der er klar til at løbe med bolden og navigere projektet sikkert i mål

Som vores fremtrædende projektleder får du ansvaret for at drive et komplekst og alsidigt projekt fra idé til virkelighed. Du bliver brobyggeren, der leder projektet ind i en ny æra inden for bæredygtig varme, med et tydeligt mål; en fuldførelse inden 2030.

Dine opgaver inkluderer:

 • Navigering gennem de regulatoriske godkendelser
 • Etablering af professionelle forbindelser med myndigheder, leverandører og samarbejdspartnere
 • Sikring af en professionel byggeproces og overholdelse af tidsplaner
 • Fremskyndelse af projektet med innovative metoder og fokus på bæredygtighed

Er du den projektleder, vi står og mangler?

Vi forestiller os, at du er en beslutningsstærk og ambitiøs ingeniør eller maskinmester med dokumenteret erfaring i projektstyring. Din professionalisme er bygget på praktisk erfaring, og du fremstår som en målrettet projektleder med et højt drive, der er dygtig til at bygge relationer i flad organisation med en uformel og humoristisk omgangstone.

Derudover ser vi gerne, at du:

 • har en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang til dine projekter
 • har erfaring med budget og økonomistyring
 • kan kommunikere med både interne og eksterne aktører gennem ligeværdig kommunikation
 • har erfaring med planlægning og modning af projekter på strategisk-, operationelt- og taktisk niveau


Hvad kan du se frem til?

Hos Odder Forsyningsselskab går vi ud over det normale medarbejder-arbejdsgiverforhold; her træder du ind i et fællesskab, hvor hvert enkelt bidrag er essentielt og værdsat. Vi trives i gensidig respekt og samarbejde, og vi arbejder sammen mod fælles mål. Som vores nye projektleder indtager du en værdsat stilling, hvor dine input og perspektiver former fremgangen af vores vision.

Du får:

 • Direkte adgang og indflydelse i beslutningsprocesserne med rapportering til virksomhedens direktør.
 • En central rolle, hvor du samarbejder tæt med kvalificerede medlemmer af styringsgruppen fra vores bestyrelse.
 • En plads i et erfarent arbejdsmiljø, hvor du altid kan søge råd og deltage i en konstruktiv dialog om projektets mange detaljer.

Du kan se frem til en uformel og inkluderende arbejdsplads med frihed til selv at vælge mellem et energisk fælleskontor og et privat kontor. Vi prioriterer et sundt arbejdsmiljø højt, hvilket skinner igennem i vores engagement i organisationens sociale liv med traditionsrige begivenheder som julefrokoster, sommer- og efterårsarrangementer.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, en fremragende kantineordning og en fuldtidsstilling med din arbejdsplads centralt beliggende på Skovdalsvej 8, 8300 Odder.


Er du klar til at tage dit næste karriereskridt med Odder Forsyningsselskab?

Send dit CV og din ansøgning allerede i dag her: Vil du stå i spidsen for Odder Varmeværks nye produktionsanlæg? | Jobannonce | Jobindex

Vi afholder samtaler løbende og ansætter når den rettet kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen eller til Odder Forsyningsselskab som virksomhed, er du velkommen til at kontakte direktør, Jørgen Krum, pr. mail: jkr@ofsis.dk

Om Odder Forsyningsselskab
Odder Forsyningsselskab I/S er drifts- og administrationsselskab for Odder Vandværk og Odder Varmeværk. Vand- og varmeværket har således fælles administration, drift, vagt, GIS og IT-systemer. Virksomheden har 16 ansatte, der i dagligdagen arbejder tæt sammen om løsningen af opgaverne. Varmeværket leverer ca. 100.000 MWh/år til mere end 5.000 målere, og vandværket leverer ca. 1 mio. m3/år til mere end 6.500 målere. Selskabet udvides løbende gennem tilgang af varme- og vandkunder samt fusion med andre forsyningsselskaber.


Vi ser frem til at høre fra dig!

//